torstai 27. syyskuuta 2012

tupperiesittelyä kahvilassa

Kahvilan syyskausi on pyörähtänyt käyntiin mukavasti. Ainakin tämän sadepäivän tapaamisessa riitti vauhtia ja iloisia lapsia!

Ensi viikolla 4.10. kahvilaan on tulossa Mari Luhtalampi esittelemään uusimpia Tupperware-tuotteita n klo 15-16. Tupperwarella on käynnissä kampanja, jossa jokainen viikolla 40 kutsuille osallistuva saa itselleen ilmaisen 8dl Tupperware Ihmekulhon! Minun piti tuoda kuvasto jo tänään kahvilaan, mutta unohdin, joten jaan sen nyt sähköisesti. Kuvasto syksy/talvi ja VIVA LA FIESTA - kampanjaesite, josta löytyy ajankohtaiset tarjoukset. Jos et pääse paikalle, mutta tahtoisit tehdä tilauksen, voit laittaa sähköpostia, niin täytetään yhteinen tilauslappu ennen torstaita.
Mari on myös kalkkulainen kunnallisvaaliehdokas, joten ensi viikolla on mahdollisuus viedä eteenpäin perhekahvilan ja muun vapaaehtoistoiminnan asiaa hänen kauttaan.

Meniköhän mainostuksen puolelle?  Noh, ajattelimme että tästä saadaan äideille mukavaa tekemistä ja onhan se nyt hauskaa saada uusi iloisen värinen kippo. :D Luonnollisesti esittelyyn ei ole mitään osallistumispakkoa ja kahvila pyörii samaan tapaan siitä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti