sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kahvilan toiminnasta ja elojuhlista

Elvytimme Kalkun asukasyhdistyksen turvaamaan perhekahvilan jatkoa ja helpottamaan rahoituksen hankkimista sekä vastuun jakoa. Vaikka yhdityksen hallitus on muodostettu hoitamaan asioita ja suunnittelemaan toimintaa, tärkeimpänä tavoitteenamme on pitää kahvila perheiden yhteisenä, omana juttuna, jossa jokainen voi vaikuttaa.

Syksyllä kokoontumisien jatkuessa taas koululla olisi hakusessa avainvastuuhenkilö, joka huolehtisi ovet auki ennen kahvilaa ja lukkoon kahvilan lopuksi. Paikkojen järjestelyssä ja tarjottavien laitossa olisi myös tekemistä vapaaehtoisille (esim. yhdelle kerrallaan), jottei ovien avaamisesta huolehtivan tarvitse tehdä kaikkea yksin.

Suunnitelmissamme on myös lapsiperheille suunnattu elojuhla Kalkkuun. Suunnitelmat ovat vielä alkuvaiheissaan, mutta tiedossa on, että hommaa riittää. Jos olet innostunut mahdollistamaan meille esim. omat markkinat, musiikkiesityksiä, pomppulinnaa ynnä muuta hauskaa, ilmoittaudu mukaan järjestelyihin ja tapahtuman suunnitteluun!

Ideat kahvilan toiminnan kehittämiseksi ovat myös erittäin tervetulleita! Jos sinua kiinnostaa osallistua kahvilan juttujen järjestelyihin tai heittää ideoita kehiin, laita toki sähköpostia tai kommentoi tätä viestiä.

Nähdään kahvilassa ja jutellaan siellä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti